feijne feestdagen...
beginnen bij uw boekhandel.Boekhandel Feijn
De grootste boekhandel in Alkmaar met ruim assortiment in alle genres. Ook kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie in een van onze gezellige zitjes.


klassiek is ook feijn
Wij hebben een ruim assortiment aan klassieke cd's. Tevens zijn wij de Klassieke Zaken specialist in Alkmaar.


Herfstlezen
Bij ons vindt u altijd genoeg te bladeren!10 december 16.00 uur: Judith Flapper & Arjen Houterman
boekpresentatie
10 december 16.00 uur: Judith Flapper & Arjen Houterman
Zaterdagmiddag 10 december om 16.00 uur presenteren Judith Flapper en Arjen Houterman hun nieuwe boek: "Leven in balans".

Over het boek

Het boek gaat over een nieuwe mensbenadering die uitgaat van jouw persoonlijke missie. Met emoties als wegwijzers naar meer balans en geluk. En met handreikingen voor een communicatie in verbinding voor al je relaties. Een stap in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

U bent van harte welkom om de presentatie bij te wonen!
13 december 20.00 uur: Roxane van Iperen
lezing / boekpresentatie
13 december 20.00 uur: Roxane van Iperen
Dinsdagavond 13 december is vanaf 20.00 uur bij ons te gast Roxane van Iperen, auteur van Schuim der aarde.

Over Roxane

Roxane van Iperen (1976) is jurist, strateeg en publicist. Ze combineert een zakelijke adviespraktijk met onderzoek en publicaties, met name gericht op politiek, (bedrijfs)ethiek en mensenrechten. In de aanloop van de Olympische Spelen, die dit jaar in Rio de Janeiro worden gehouden, reist ze als gastcorrespondent door Brazilië en schrijft ze achtergrondreportages voor De Correspondent.

Kaarten à €5 zijn nu verkrijgbaar aan onze kassa en vanaf 19.30 uur op de avond zelf.
Bij ons slaagt u altijd!
Kerstmis
Bij ons slaagt u altijd!
We hebben 11.000 kado-ideeën voor u...
Zaterdagen 14.00-15.00 uur: open podium
open podium
Zaterdagen 14.00-15.00 uur: open podium
LAAT VAN JE HOREN!

Waar? In het minitheater van onze boekhandel.
Voor wie? Zangers, zangeressen, muzikanten, comedians, dichters, schrijvers, dj's, kleinkunstenaars, koren, theatergroepen etc.
Kosten? Het kost je niets! (Let wel: er staat geen vergoeding tegenover).
Hoe open is 'open'? Optredens op afspraak en na overleg. De winkel is namelijk niet voor alles even geschikt. Heavy Metal gaat 'm niet worden ;-) en soms willen we verschillende optredens kunnen combineren.
Aanmelden doe je via: .
Voordelen? exposure, (product/band)promotie, neem je live audiotracks op via onze installatie, neem een promotievideo op, vermelding in onze maandagenda in het Alkmaars Nieuwsblad, vermelding op onze websites, vermelding in onze digitale nieuwsbrief, vermelding op onze social media kanalen.
Publiek? Je staat voor de uitdaging om het bij ons winkelende publiek 'te pakken'. Verder nodig je natuurlijk je eigen mensen uit!
Afmetingen minitheater? 10m2 (mini dus!) met onhandige hoeken en een trappetje.
sept 2016 - mei 2017
leesclubs
sept 2016 - mei 2017
Ook aankomend seizoen heeft Boekhandel Feijn weer een aantal leesclubs. In groepen van 9 a 10 personen wordt er om de zes weken een boek besproken. De avonden worden voorgezeten door een deskundige voorzitter die de leesavond goed voorbereidt en doorspreekt met de andere leesclubvoorzitters. De avonden vinden plaats bij een van de deelnemers thuis en duren van 20.00 uur tot 22.00 uur. De avonden sluiten we af met een gedicht in de sfeer van het gelezen boek. Kosten voor een seizoen zijn €35.

Mocht u interesse hebben informeer bij boekhandel feijn of stuur een e-mail naar indien er plaats is kunt u ook tijdens het seizoen instromen.

Seizoen 2016-2017

sept 2016 - may 2017
English Book Clubs
sept 2016 - may 2017
De Engelstalige leesclubs gaan alweer het vijfde seizoen in, onder deskundige leiding van de heer Wim Wassenaar gepensioneerd docent Engels van het Willem Blaeu. De opzet is gelijk aan die van onze literaire leesclubs met dit verschil dat de avond geheel in het Engels is. Niet alleen de boekbespreking maar alles er omheen. In de praktijk komt u een mix tegen van native speakers en Nederlands of anderstaligen die graag een avondje Engels spreken. Mocht u interesse hebben informeer bij Boekhandel Feijn of stuur een e-mail naar indien er plaats is kunt u ook tijdens het seizoen instromen.

Seizoen 2016-2017

Uitgebreid assortiment CD's
klassieke muziek
Uitgebreid assortiment CD's
Bij ons kunt u terecht voor de mooiste klassieke cd's. Ook zijn wij de Klassieke Zaken specialist in Alkmaar!

Nu in de winkel

      
A.F.Th. van der Heijden - Kwaadschiks
Boek van de Maand
A.F.Th. van der Heijden - Kwaadschiks
Een man op zoek naar de Absolute Stilte vindt een explosie op zijn weg De relatie tussen reclameman Nico Dorlas, eind veertig, en zijn jongere vriendin Desy staat op springen. Zijn paranoïde verlatingsangst, versterkt door drank en drugs, maakt samenleven met hem tot een hel. Als Desy de benen neemt, stelt Dorlas alles in het werk om haar voor zich terug te winnen – eerst nog goedschiks, uiteindelijk kwaadschiks.

Charlotte Haessen - Café des chansons
CD van de Maand
Charlotte Haessen - Café des chansons
Charlotte Haesen, in 1987 te Amsterdam geboren, in Franstalig België opgegroeid, studeerde jazz-zang op het Conservatorium Amsterdam. Op een mooie zonnige zaterdagmiddag zong ze Franse chansons op de Noordermarkt, alwaar altvioliste Odile Torenbeek haar ontdekte. Odile en Charlotte besloten een chansons-programma te maken met het strijkkwartet als basis. Hierbij werden gerenommeerde arrangeurs als Paul Prenen en Wijnand van Klaveren betrokken die op bijzondere wijze het chanson om Charlottes stem-timbre wisten te ‘draperen’. Vervolgens ontwikkelt zich Café des Chansons: Charlotte Haesen plus vier musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Nu in de winkel voor €16,95
Paul Beatty - The sellout
Book of the month
Paul Beatty - The sellout
Welcome to our English section. If you're looking for the latest novels, thrillers, non-fiction titles, science fiction or fantasy, you've come to the right place!

About our book of the month

Paul Beatty's The Sellout showcases a comic genius at the top of his game. A biting satire about a young man's isolated upbringing and the race trial that sends him to the Supreme Court, it challenges the sacred tenets of the United States Constitution, urban life, the civil rights movement, the father-son relationship, and the holy grail of racial equality—the black Chinese restaurant.
Word nu lid en ontvang 3 nummers gratis
klassieke zaken
Word nu lid en ontvang 3 nummers gratis
Met een abonnement op Klassieke Zaken blijft u op de hoogte van wat er speelt in de wereld van de klassieke muziek middels ons tweemaandelijks magazine én ontvangt u met uw ledenpas extra kortingen op heel veel cd's! U wordt lid voor €32,50 en ontvangt uw ledenpas en 2 jaar lang het magazine thuisgestuurd.

Speciale aanbieding geldig tot en met december 2016: wordt lid voor €29,90 en ontvang 3 magazines gratis!

Contact informatie

Boekhandel Feijn
Laat 47
1811 EB ALKMAAR

072 5409944

Openingstijden

13.00 - 18.00 maandag
09.00 - 18.00 dinsdag
09.00 - 18.00 woensdag
09.00 - 21.00 donderdag
09.00 - 18.00 vrijdag
09.00 - 17.00 zaterdag
12.00 - 17.00 zondag

Nieuwsbrief

Alles over boeken en klassieke muziek bij feijn.Joomla Extensions powered by Joobi